Een goed renderende belegging

Wij nodigen u van harte uit te beleggen in een suite van nu, op een locatie met een rijk verleden en een mooi rendement in de toekomst. De gasten in uw hotelsuite zijn divers. Van shortstay huurders/vakantiegasten in de drukke zomermaanden tot longstayhuurders in de maanden er omheen. Met deze formule is de bezettingsgraad hoog en een mooi rendement gegarandeerd.

De hotelgasten worden verzorgd door de exploitant, waar een ervaren hotelier die de lokale markt goed kent samen met zijn enthousiaste team de hotelgasten een heerlijk thuisgevoel geven. Zij zetten zich ook actief in om de bezetting zo optimaal mogelijk te laten zijn en voor een zo optimaal mogelijk rendement.

Beleg in een luxe suite of maisonnette in Residentie ‘t Gat

Beleggen in een Suite of maisonnette in Residentie “t Gat is een interessant alternatief voor banksparen. Enerzijds omdat u meteen kunt genieten van uw investering door er zelf vakantie te vieren, en anderzijds omdat het een aantrekkelijk rendement oplevert bij verhuur. En dat rendement? Daarvan bent u voor 10 jaar lang verzekerd

U krijgt 10 jaar lang rendement uitgekeerd.

De verhuurorganisatie van de residentie neemt u al het werk uit handen, en door samenwerkingen met nationale en internationale touroperators wordt een zo hoog mogelijk bezettingsgraad nagestreefd.

U kunt dus werkelijk onbezorgd genieten van uw eigen tweede huis.

Investeren in een suite of maisonnette in dit nieuw te bouwen complex in Vlissingen voor verhuur en/of eigen gebruik levert ook verschillende interessante fiscale voordelen op naast het hoge rendement.

De mensen achter de verhuurorganisatie zijn dezelfde mensen die Golden Tulip Strandhotel Westduin in Dishoek en Stadshotel Elisabeth in Vlissingen exploiteren. Zij zijn een professionele en gerenommeerde organisatie met verstand van zaken.

Wilt u ook beleggen in een Luxe suite of maisonnette in Residentie ’t Gat in Vlissingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs.

De voordelen van investeren in Residentie ’t Gat op een rijtje:

  • Verhuur en eigen gebruik
  • Eigen professionele verhuurorganisatie
  • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
  • Uitgebreide faciliteiten
  • Kwalitatieve en duurzame wooneenheden
  • Appartementen volledig notarieel gesplitst
  • 6,4% gegarandeerd meerjarig netto rendement
  • Tot wel 10 jaar huurgarantie mogelijk

Inmiddels hebben wij

1 %

verkocht

Investeren is al mogelijk v.a. excl. BTW

Bedankt voor uw intresse!

Helaas! We zijn uitverkocht. U kunt zich nog wel inschrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze toekomstige projecten