Het DNA van Vlissingen

Vlissingen is een maritieme stad met een rijke historie die tot vele eeuwen terug gaat. In de tijd van de VOC en de WIC was Vlissingen al een toonaangevende handelsstad met een komen en gaan van handelsschepen. Vlissingen heeft in die tijd al belangrijke, invloedrijke personages voortgebracht zoals de zeeheld Michiel de Ruyter.

De zeehelden van vandaag zijn de vele bemanningsleden van de kolossale schepen die dagelijks over de Westerschelde komen en langs de Boulevard varen.

Met de Boulevard hebben we een 2e belangrijk en uniek aspect van Vlissingen. Vlissingen is “Stad aan zee” met een 2 kilometer lange Boulevard waar het heerlijk flaneren is en waar de Vlissingers en vele toeristen de terrassen en het enige zuidelijk gelegen Boulevard van Nederland en strand recreëren en verblijven.

De stad is divers, biedt een winkelpakket met een mix van landelijke partijen en lokale ondernemers, een actief cultureel aanbod en vele sportfaciliteiten. Een stad om te wonen, te recreëren en om uit te gaan. En dus ook een stad om in te investeren.

Bedankt voor uw intresse!

Helaas! We zijn uitverkocht. U kunt zich nog wel inschrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze toekomstige projecten